Back to the stable

Jeramy


© Klosterhof
Name Jeramy Breed, sex Hanoverian, stallion
Born 11.09.2014 Registered VH15-011-0197
Colour Chestnut Height 172cm
Age 7 years old (3-yo. 11.12.14) Discipline Dressage, Grand Prix
Breeder Bremborg Gestüt, GER Owner Londomer Yard (VRL-01725)

Disposition

Jeramy is quite hot to handle ja works best with firm and calm people. He comes from an impressive line of dressage hanoverians and has inherited really good dressage technique and also an heart for the sport. At shows and trainings he puts up quite a show, but comes down to workmode as soon as it's his time to shine.

Jeramy on luonteeltaan hieman kuumakalle ja se tarvitsee varman, rauhallisen käsittelijän joka tilanteessa. Oria pyritään liikuttamaan vähintään kuudesti viikossa, sillä vapaapäivillä on suora vaikutus rautiaan käsiteltävyyteen ja energiatasoon. Jeramy tulee vaikuttavasta koulusuvusta, jonka ansiosta se on perinyt itselleen todella hienot koululiikkeet teknisesti ja myös henkisesti, koska jokaisen huippu-urheilijan tulee rakastaa lajiaan ollakseen siinä paras.
Rautias kunnioittaa ihmistä todella paljon, mutta ollessaan hyvin sählällä tuulella se aina toisinaan unohtaa kumpi on pomo ja rupeaa pelleilemään, esimerkiksi hyppimällä pystyyn tai ravaamalla talutuksessa ja hyvin usein olemalla myös todella äänekäs. Jeramy rakastaa hoitamista, mutta kuten jokaisen tallin johtajaori, sen täytyy pitää yllä tiettyä imagoa toisten hevosten ja ihmisten edessä, joten yleisön kanssa ori kannattaa hoitaa mahdollisimman nopeasti ja säästää sitten ne lellimiset rauhallisiin hetkiin.

Valmennuksissa ja kisoissa Jeramy on alkuun hyvin kovaääninen ja machoilee parhaansa mukaan, mutta kääntää täyden työmoodin päälle, kun sen on aika ruveta esiintymään. Toisten oriiden lähellä Jeramy on melko sikaileva, mutta turvallisen välimatkan päästä tyytyy vain huutelemaan toiselle hävyyttömyyksiä ja esittämään hirveän kovaa jätkää. Ratsastaessa sietää oreja huomattavasti paremmin, kunhan ei nyt ihan kosketusetäisyydelle pääse muiden hevosten kanssa.

Lastauksessa ihmisen täytyy taas olla hyvin rauhallinen ja vain taluttaa ori autoon, sillä epävarman asenteen kanssa Jeramy ei suostu astumaan edes lastaussillalle ja yleensä vetää kunnon kierrokset tilanteesta, missä sitä aletaan pakottamaan autoon. Sama pätee huoltotöihin, eli eläinlääkäriin ja kengittäjään, niin kauan, kun käsittelijällä on varma asenne, toimii Jeramy kuin pyydetään.

Pedigree

sire Jackpot II
172cm, chestnut, han
ss. Jaywalk Legal
170cm, chestnut, han
sss. Jackpot Marionet
ssd. Illegal Dancer
sd. Balleberg
169cm, chestnut, han
sds. Boeng Glider
sdd. Last Swansong
dam Bellacosa
169cm, chestnut, han
ds. Basicmoever
170cm, chestnut, han
dss. Brass Jewel
dsd. Movedrop
dd. Primadonna
168cm, chestnut, han
dds. Pascal Price
ddd. Queen Bee

18.05.2015 bwb-m. Domer Jessamy (dam Balirca My) owner Londomer Yard
01.06.2015 han-m. Jeanett Wolf (dam Dorett) owner Dawnfrost

[Show pedigree research]

Show results

Jumping capacity and courage
Speed and endurance
Obedience and disposition
Rhythm and looseness
Accuracy and agility
p.
p.
p.
p.
p.
Showjumping:
Dressage:
Eventing:
Carriage driving:
points
points
points
points
on level
on level
on level
on level
max
max 10
max
max

Diary

a sim-game horse / virtuaalihevonen

Layout © M Layouts | Background picture © Rian Saunders