Runiac
Modernia arjen luxusta.

Ensin oli pelkkä haave, mahdollisuus pienen tilan ostamisesta ja omien hevosten kotiin tuomisesta. Heidi päätyi allekirjoittamaan kauppasopimuksen, 8 hevosen pientilasta ja vanhasta, mutta tukevasta maneesirakennuksesta. Arki pyöri monta vuotta saman tallin sisällä, kunnes tilat alkoivat käydä ahtaiksi ja ajatus remontista ilmestyi.
Runiac on sittemmin remointoitu kahdesti - ensimmäisellä kerralla laitettiin koko tila matalaksi ja aloitettiin tyhjästä, toisella kerralla lisättiin maneesitalli ja laajennettiin tallipihaa. Näin muodostui vähitellen moderni liiketila, jossa panostettiin laatuun ja arjen helppouteen.

Runiacin arkea pyörittää tiimi ihmisiä, joista voit lukea lisää info-sivultamme. Tallin omistajana toimii Heidi Näyhö, menestynyt koulu- ja esteratsastaja alan huipulta. Nainen on toiminut puoliveristen kilpahevosten kasvattajana vuosien ajan ja vienyt lukemattomia hevosia oman lajinsa huipputasolle.
Heidin maailman tärkein asia oli pitkään työt - niin tallilla, kuin konttorillakin, kunnes tämä sai esikoisensa v. 2019. Sofia-tyttären hevosinnostusta saadaan vielä odotella vuosi jos toinenkin, mutta jo nyt lapsi on tottunut tallin arkeen. Jos ensimmäisen kilpaponin ostopäätös tehtiin synnytysosastolla, voi tulevaisuudessa Runiacissa pyöriä enemmänkin poneja puoliveristen joukossa.

Heidin omien hevosten lisäksi Runiac majoittaa yksityisiä. Tallille on mahdollista kutsua oma valmentaja melko lailla omien aikataulujen mukaan, maneesimaksusta voi lukea lisää maneesi-sivulta. Runiac on rauhallinen talliympäristö harrastaa, sillä siellä ei pyöri omistajien lisäksi muita henkilöitä. Maastoseuraa kuitenkin löytyy varmasti, kunhan sopii asiasta vaikka tallin yhteisessä whatsapp-ryhmässä.
Tallilla järjestetään satunnaisesti avoimia valmennuksia ja parina viikonloppuna myös kilpailuita. Näistä löytyy lisätietoa foorumin puolelta.

- Heidi N.

Yhteystiedot
VRL-01725 - virtuaalie@gmail.com
Rekisteröintitunnus RUNI8213
Tutustu myös foorumiin
IG @heidinayho
Tutustu myös
Ansamaa
Auburn Estate
Hallava
Hopiavuori

Kirkkojoen talli
Lehtovaaran ratsutila
Seppele
Zen